Σελίδες

Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Πως να κατεβάσετε τα αγαπημένα σας video απο το youtube

Πάντα αναρωτιόμουνα αν είναι δυνατόν να κατεβάσω τα αγαπημένα μου βίντεο από το youtube στον υπολογιστή μου ή να τα έχω ανά πάσα στιγμή στο κινητό μου. Μετά από λίγο ψάξιμο στο google διάβασα ότι υπάρχει ένα plugin που σε βοηθάει σε αυτή τη δουλειά και αφού το βρίκα σας το παρουσιάζω. Εδώ λοιπόν είναι ένας οδηγός για το πως μπορεί κανείς να κατεβάσει τα αγαπημένα του video από το youtube και να τα μετατρέψει αν θέλει σε mp3, mp4 ή 3GP.

1) Ανοίγουμε ένα browser (οποιονδήποτε χρησιμοποιούμε)

2) Μεταβαίνουμε στο youtube και επιλέγουμε το video που θέλουμε. Κατόπιν κάνουμε copy το url του βίντεο.

3) Ανοίγουμε μια δεύτερη σελίδα στην διεύθυνση http://file2hd.com . Στο πεδίο URL κάνουμε επικόλληση το video που θέλουμε. Τσεκάρομαι από κατά ένα μικρο πεδίο που λέει πως αποδεχόμαστε τους όρους Χρύσης της σελίδας και τσεκάρομαι την επιλογή movies στο filter αντι για το All files. Πατάμε το get files.

4) Mας βγάζει κάποια αρχεία. Το ένα τελειώνει σε flv ενω το άλλο σε mp4,εμεις πηγαίνουμε στο flv, κάνουμε δεξί κλικ και αποθήκευση δεσμού ως, αποθήκευση προορισμού ως, βάζουμε το όνομα που θέλουμε και το αποθηκεύουμε στον υπολογιστή μας.

5) Στη συνέχεια το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να μετατρέψουμε το αρχείο flv στη μορφή που θέλουμε. Ένας πολύ καλός converter είναι ο freez flv to mp3 converter τον οποίο μπορείτε να κατεβάσετε απευθείας από εδώ download


Δουλεύει πολύ άπλα:

a) διαλέγετε σε τι τύπο θα μετατρέψετε τα flv αρχεία βίντεο που κατεβάσατε

b) τα προσθέτετε από την κατάλληλη επιλογή

c) επιλέγετε το φάκελο προορισμού

d) πατάτε convert.

Αυτό που αποκόμισα μετά από αυτό το μαθησιακό γεγονός είναι ότι τώρα μπορώ να χρησιμοποιώ βίντεο που έχω κατεβάσει από το youtube σε κάποια παρουσίαση ή οπουδήποτε αλλού, offline ανά πάσα στιγμή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου