Σελίδες

Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Convert PDF to Word

Προχθές προσπαθούσα να βρω ένα τρόπο να μετατρέψω ένα έγγραφο από .pdf σε .doc και απ' ότι είδα ούτε το word ούτε το acrobat δίνουν αυτή την επιλογή. Μετά από λίγο ψάξιμο στο Internet βρήκα ένα site που αναλαμβάνει αυτή τη δουλειά. Τα αποτελέσματα στην περίπτωση μου ήταν εξαιρετικά. Ο χρήστης δεν έχει παρά να "ανεβάσει" το .pdf και να το "κατεβάσει" σε .rtf. Στη συνέχεια είναι εύκολο το .rtf να μετατραπεί σε .doc αν και δεν χρειάζεται αφού αυτή τη μορφή τη διαβάζει το Microsoft Word αλλά και το Open Office.
Αρχικά λοιπόν πηγαίνουμε στην παρακάτω διεύθυνση: http://www.pdfonline.com/pdf2word/index.asp
Στη συνέχεια "choose o file" και επιλέγουμε από τον υπολογιστή μας το .pdf που θέλουμε να μετατρέψουμε.
Πατάμε στο κουμπί "Upload and Convert". Η διαδικασία ίσως πάρει μερικά δευτερόλεπτα ή και λεπτά πάντα ανάλογα με το μέγεθος του αρχείου.
Μόλις ολοκληρωθεί θα βγάλει ένα μήνυμα που θα λέει "Conversion Successful. Right-click here to download the Word file (Zipped)" Πατάμε στο "here" για να κατεβάσουμε το αρχείο.
Αποσυμπιέζουμε το .zip και είμαστε έτοιμοι.
Καλή τύχη.
Τώρα πλέον μετά από αυτό το μαθησιακό γεγονός μπορώ να επεξεργαστώ εύκολα ένα αρχείο pdf μέσα από το word και τις εκατοντάδες δυνατότητες του και στη συνέχεια να το μετατρέψω πάλι σε pdf μέσα από την ενσωματωμένη λειτουργία του word.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου